Co myślicie o zorganizowaniu turnieju 1/1 ?
taki turniej mogłby składać się z następujących zasad :
- wygrany dostaje stanowisko Kapitana, drugie miejsce dostaje stanowisko Vizarda, trzecie miejsce dostaje jakaś perłe (może 3ci poziom albo cos interesującego, nagrody jeszcze będzie można przemyśleć)
- gry mogłby się rozgrywać w systemie 1/1 jako pojedynki - na mapach losowych, z udziałem sędziego, czas 10 sek na ruch, gramy do 3 zwycięstw, przegrany odpada LUB
- moglibyśmy zagrać a'la lige (w zależności od ilości chetnych najpierw grupy z których wychodzą 2 najlepsze osoby, system rozgrywania meczy byłby każdy z każdym w grupie ale po 2 gry (tak by możliwy był remis) + rewanż ? a później system pucharowy czyli gra do 3 zwycięstw, przegrany odpada, bez drabinki przegranych
- oczywiście wybrałoby się jakiś dogodne terminy, gracze mogliby się umawiać, turniej oczywiście trwałby kilka dni by wszystko rozegrać, mógłbym zostać jego organizatorem i wszystko rozpisać
czy jesteście chętni na takie coś ? jeśli tak to słucham pomysłów odnośnie szczegółów oraz prosze o podawanie Nicków osób zainteresowanych wzięciem udziału
zgłosze się jako pierwszy na ochotnika (nie bójcie sie wysokich lvli, gramy dla zabawy, wiec nawet osoby z 17 lvl zachęcam do zabawy:)
Dodaje rownież ze termin zamknięcia zapisów mija dnia 22.11.2011 o godzinie 23.59 !!!
zgłaszam się pozdro
i ja jestem za zrobieniem ligi a nie turnieju poprostu robimy liste i pktacje i kto osiagnie najwiecej pkt zostaje kapitanem
nawet mogę się zająć zrobieniem listy i sędziowaniem bo mi nie zależy na kapitanie i nagrodach ;d
Ostatnio edytowany przez AndroiD (2011-11-19 12:37:57)
Zapisy na turniej zamknięte - a oto zasady :
Termin - od 23.11.2011 do rozegrania wszystkich meczy !
Nagrody - 1 mc stanowisko Vizarda (chyba ze wygra ktos z kapitanow lub ja:P)
- 2 mc perła poz 2 S ataku (do wyboru z kilku mozliwosci)
- 3 mc perła poz 2 atak (do wyboru z kilku mozliwosci)
(UWAGA : ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ZMIANY NAGRÓD, POPROSTU TERAZ NIE MAM NIC )
Zasady : Kazdy z graczy losowo dostaje nr, od tego jaki nr wylosuje bedzie zalezalo z kim walczy (ja nie losuje - dla mnie zostaje ostani niewybrany los z nr) w pierwszej rundzie. Gramy do 3 wygranych, nie z zrzedu ale podczas jednego posiedzenia (nie dopuszczalne jest by gracze rozegrali 2 rundy dzis i kolejne jutro) na mapach losowych, z udzialem sedziego ktorym moze byc kazda osoba (ta osoba nie mam absolutnie prawa brac udzial w pojedynkach, najlepiej jesli to bedzie ktos ze "starszych") czas na ruch to 10 sek. Po wygraniu 3 rund, gracz wygrywa i przechodzi dalej. Kolejne rozpiski bede umieszczial tutaj - tak wiedz prosze zagladac tu czesto !!!
Uczestnicy : Czaki, Kardi26, Kasiaaa, Skols, Mirage, Mokotów81, Duśka, Android, Sosna18, Whitenigga, Harry738, kamalos, Kamiloo7, Kamiloo9972, Mamproeq, krzym, teddybear, Goombasolino, ProTurok, Beciuch94
Uczestnicy maja 3 dni maksymalnie aby umowic i rozegrac spotkanie miedzy soba, jesli jedna ze stron przez 3 dni nie bedize dawac znaku zycia lub bedzie odmawiac pojedynku - zostanie uznany walkower.
PIERWSZA RUNDA :
1)Whitenigga
VS 3:2 dla Kamiloo7
2) Kamiloo7
Kamiloo7
VS 3:1 dla Kamiloo7
Skols
3) Skols
VS 3:2 dla Skolsa
4) MOKOTÓW81 Kamiloo7
VS 3:0 dla Kasi
Kasiaaa
5) Kardi26
6) Kasiaaa
Kasiaaa
Kamalos
7) Kamalos
VS 3:1 dla Kamalos Kasiaaa
8) ProTurok FINAL VS 3:0 dla Kasi
Android
Kamiloo7
3-cie miejsce VS
Goombasolinio
9) Goombasolino
VS 3:0 dla Goombasolino
10) Mirage
Goombasolino
VS 3:0 dla Goombasolinio
Krzym
11) Krzym
VS 3:1 dla Krzyma
12) Duśka Goombasolinio
VS 3:1 dla Androida
Android
13) Kamiloo9972
VS 3:0 dla Androida
14) Android
Android
VS 3:0 dla Androida
Czaki
15) Sosna18
VS 3:0 dla Czakiego
16) Czaki
POWODZENIA ! Kto już ma przeciwnika niech wola ktoregos z sedziow :
Passionate, ProTurok, Tyczurra
PAMIETAJCIE : LOSOWE MAPY,10 SEK, 3 winsy zeby przejsc dalej !!!
Wiercidupek
1.Pojedynek Andro 3:0 Kamiloo9972 ;D